pszichologus online - szavakkal-2

Dr. Hári Ilona – Pszichológus

Egyéni konzultáció

Válasszon egy időpontot

Az időpont ingyenesen módosítható vagy lemondható legkésőbb 24 órával a kezdés előtt.

Ha elégedetlen vagy, visszatérítjük a befizetett összeget

Fizethetsz kártyával vagy közvetlen banki átutalással

Szakember részletes

bemutatkozása

pszichologus online - szavakkal-2

Dr. Hári Ilona vagyok, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. Pszichológus diplomámat 1990-ben szereztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, 1995-ben doktoráltam és klinikai szakpszichológus szakvizsgát tettem, majd 2005-ben pszichoterapeuta szakvizsgát szereztem.

  1. Mióta ismerem magam,pszichológus szerettem volna lenni.Benedek István Aranyketrec című könyvén nőttem fel,ezért kezdtem a „Sárga Házban”pályafutásomat,ahová többször is visszahúzott a szívem.
A sok-sok éves képzés és több évtizedes tapasztalat gyümölcsét egyetlen elixírbe tudom sűríteni,Mérei Ferencet idézve:Az élet hosszú,bele kell,hogy férjenek vereségek,összeomlások,újrakezdések is.És ennek során új aspektusai nyílnak meg a dolgoknak,olyanok,amelyeket csak alulnézetből lehet látni.”Ezt az iránytűt úgy igyekeztem követni,hogy a páciensekkel együtt,a mindenkiben ott leledző pozitívumokat felismerjük,felszínre segítjük és megerősítjük és nem felejtünk el hozzáadni egy csepp humort1990-ben végeztem az ELTE Pszichológia szakán,1995-ben doktoráltam és klinikai szakpszichológusi szakvizsgát szereztem,2005-ben pszichoterapeutai szakvizsgát tettem.Többféle módszer érdekelt,így számos technikát,módszert sajátítottam el,használtam 30éves pályafutásom alatt(kognitív,behavior,relaxációs technikák,hipnózis:hagyományos,aktív-éber,Erikson-i),illetve széleskörű pszichodiagnosztikai ismerettel jártassággal rendelkezem(Rorschach,Szondi,TAT,Zulliger,PFT,MAWI stb.tesztek)Pszichiátriai Gondozói főállásom mellett több évtizeden át foglalkoztam szervezetfejlesztéssel(szervezetdiagnosztika,-átvilágítás,vezetői és teamépítő tréningek)
Mottóm:mindenkiben van,ami szerethető,mindenki problémája egyedi,ezért kizárólag a személyre szabott pszichoterápia segíthet a gyógyulásban.